Om Sagene MDG

Sagene MDG er Miljøpartiet De Grønnes lokallag i bydel Sagene

Lokallaget Sagene MDG ble stiftet i 19. okt 2011 og fikk sitt politiske gjennombrudd samme år. Lokallaget samarbeider tett med fylkeslaget Oslo MDG og De Grønnes bystyregruppe i Oslo Bystyre.

Vi er en engasjert gjeng som arbeider for at Miljøpartiet skal være synlige i bydelen, og bidra til at MDG vokser i de folkavalgte arenaer både lokalt i bydelen, og i bystyret. Vi arrangerer medlemsmøter og temakvelder, her er det bare å stikke innom for alle som er nysgjerrige på hva vi driver med og ønsker å bli bedre kjent.

Besøk oss gjerne på facebook. Vi har en åpen side hvor informasjon om aktuelle saker legges ut, og vi har en lukket gruppe  for medlemmer i Sagene MDG og andre ressurspersoner interessert i hva som skjer i bydelen. I denne gruppen vil det bli mulig å dele erfaringer, tips og ideer om saker som angår lokallaget og bydelen generelt. 

Har du en sak eller bare et spørsmål, kan du også henvende deg til styreleder Thor Mikkel Nordahl (thormikkel.nordahl@gmail.co) eller BU leder Almaz Asfaha på epost: almazasfaha1@gmail.com