Våre faste bydelsutvalgsmedlemmer. Foran Wenche Aas og Almaz Asfaha (t.h.). Bak Andrea Søgnen Tveit og Bernhard Jensen
Fotocredit: Våre faste bydelsutvalgsmedlemmer. Foran Wenche Aas og Almaz Asfaha (t.h.). Bak Andrea Søgnen Tveit og Bernhard Jensen

Sagenes grønneste bydelsutvalg noensinne

Etter et brakvalg har MDG for første gang fått bydelsutvalgslederen i Sagene. Almaz Asfaha og tre andre grønne lokalpolitikere ser frem til fire spennende år!

22. november 2019

Kommunevalget ble et grønt jordskjelv i Oslo, og Sagene var ikke noe unntak. Her fikk vi over 25 % av stemmene og gikk fra to til fire representanter i bydelsutvalget – et historisk resultat!

31. oktober trådte det nyvalgte bydelsutvalget sammen. Almaz Asfaha tok over som leder. Hun får med seg Wenche Aas, Bernhard Jensen og Andrea Søgnen Tveit som fast møtende representanter. Du kan lese mer om Almaz her.

Sagene MDG har inngått et samarbeid med Arbeiderpartiet, Sosialistisk Venstreparti og Rødt i bydelsutvalget. Samarbeidsplattformen er tilgjengelig her. Sammensetningen av bydelsutvalgets komiteer blir slik.

-Dette er stort! Valget gikk over alle forventninger og vi har fått til en god avtale med våre samarbeidspartnere. I de neste fire årene skal vi gjøre enda mer for at Sagene blir Oslos beste bydel for mennesker, dyr og natur, sier en beæret Almaz Asfaha.